Sunday, 22 December 2013

Macam mana nak buat gambar animated?




New.. hehe.. lihat gambar di atas.. animated kan? nak tau cara buat gambar animated cenggitu? okey fatin akan ajar tapi bukan sekarang ye.. hehe.. senang je wat benda tu sebenarnya.. mungkin ramai yang da tahu buat animated picture malah mungkin diorang tu lebih terer dari fatin.. so fatin akan share benda ni kat korang yang tak tahu lagi buat gambar seperti di atas khususnya para newbie sekalian.. hehe.. ikuti perkembangan semasa blog fatin.. i will update them soon.. fatin busy buat freebies header sekarang ni.. memandangkan cuti panjang hahahaha.. berlagak sangat lah ayat tu.. hehe.. kbaaiiiiii..

No comments: