Wednesday, 11 June 2014

Interview Temuduga Interview Temuduga ^^'

Assalamualaikum.. hai? hello? selamat tengah hari??? hohoho.. manyaknya soalan.. hehe.. okey2.. sorry.. back to the topic.. kenapa fatin post tentang interview ni? suddenly.. well,well.. actually Fatin dan rakan2 seperjuangan yang lain tak kira lah dari negeri mana tapi kami lepasan STPM 2013.. dipanggil untuk ke temuduga bagi program pendidikan.. bukan semua tapi kebanyakkan dpd lepasan STPM 2013 dapat interview Pedidikan tapi berbeza jurusan.. yang tak dapat tu jangan risau.. kita tunggu bulan ogos ni.. rezeki kita tak tau.. belum tentu yang dapat interview ni berjaya untuk melanjutkan pelajaran ke Universiti yang dipohon.. so jangan kita terlalu riak ya kawan2.. 

Hermm.. siapa di sini yang dah buat persediaan? angkat tangan.. Fatin ucapkan syabas dan tahniah atas komitmen rakan2 yang dah buat persedian yang mencukupi untuk interview nanti.. Fatin actually belum buat persediaan lagi.. malunya* hehe

So, di sini Fatin nak share kat rakan2 semua tentang tips2 temuduga ya.. ni bukan link fatin.. Fatin skodeng je link2 orang yang dah berpengalaman pergi interview ni.. hoho.. Alhamdulilah bermanfaat untuk kita semua.. 





p/s : Kawan2.. sorry kalau maklumat tak mencukupi.. boleh tinggalkan komen ya kalau nak minta tips yang banyak.. selagi Fatin masih rajin hoho.. 

No comments: