Saturday, 10 January 2015

Broken Heart

Assalamualaikum..hmm. .sedih sedih sedihhhhh. .uwaaaa. .sedihnya. .sebab apa? broken heart. .broken heart pasal tidak jadi pulang kampung hari ni. .exam sudah habis. .lepas kokum rancang mau balik. .semalam sudah packing. .baju harian semua sudah dalam beg. .semalam keluarkan satu baju ja untuk kuliah,then plan mau pulang pas habis kokum. .mak aiii. .kawan mesej semalam mau pegi penilaian tarian yang kami miss hari tu,35% mark okeyy. .banyak tu. .so kan sepatutnya hari ni saya pulang,tapi memandangkan my father ambil petang coz dia ada kursus,nahh ini lah peluang mau hadir penilaian tu. .lagipun kawan sudah mesej sifu,sifu cakap lepas habis paper esok boleh jumpa. .hmm. .mau tau apa yg jadi? lepas exam tadi,jumpa sifu. .laa ingat kan dia mau nilai kami hari ni,last2 hari isnin. .Ya Allah. .sakitnya hati. .huahua. .sifu cakap ranau tu dekat ja,tapi masalahnya bapa saya d kk sudah. .nahh. .ee. .geram nya. .napa lah bukan hari ni ja sifu nilai bah. .aduii. .mau pulang. .excited suda bah mau balik. .checkout asrama pun sudah. .tapi last2 hari isnin balik,itu pun kalau sempat balik isnin..ee. .malas nya. .i hate this. .urghhh.tapi tidak apa lah. .demi markah. .saya tidak mau pointer jatuh gara2 35% tu. .wahh banyak bah tu. .mana tau dapat full mark,kalau rendah markah exam,35% tu berbaloi bh,selamat suda. .hmm k lah. .teda guna merepek. .bagus tengok movie. .boleh sudah relaks2 buat masa ni. .kbye. .sapa yg bercuti tu yg balik kampung,jaga diri,jaga kesihatan. .jgn buat sesuatu yg tidak sepatutnya. .amalan kita dicatat tiap saat,tiap hari. .berbuat baik lah. .insyaAllah di jamin dunia akhirat. .sama2 memperbaiki diri ke arah yg lebih baik.manfaatkan lah waktu n masa cuti ni bersama family tercinta .papaiii. .see you again next semester. .wehee. .cuti sebulan. .happy. .k daa. .Assalamualaikum. .)

No comments: