Sunday, 1 February 2015

Helo February...

Assalamualaikum..

im home.. haha.. nonsense... just kidding.. well im bored.. nothing to do.. so mendownload movie lah ni.. sementara menunggu siap mendownload,cik Fatin nak merapu kat sini dulu.. boleh ke? hehe.. boleh bah kan? hikhikhik.. 

Nak ceta pasal apa ni? maklumlah kan dah masuk hari pertama untuk bulan februari ni? masa berlalu begitu cepat.. macam baru semalam sambut new year.. hahaii.. cuti pun tinggal dua minggu lagi.. nak cuti lagi.. huhuhu.. malas nak kuliah lagi.. hehe.. banyak sangat beban jadi pelajar. sudahlah tinggal jauh dari family.. satu cabaran paling besar.. tapi tidak apa lah kan? namanya juga pergi menuntut ilmu.. lagipun cik Fatin sangat minat belajar.. minat lah sangat?? study last minit waktu exam.. that's me.. naturally ok.. hahaha.. bila lah mau berubah ni.. aduiii.. perangai kalah2 budak sekolah menengah.. 3 bulan lagi genap umur cik Fatin yg ke 21,, 21? relax.. hanya nombor seja.. haha.. 

Tamat pengajian lama lagi.. tak sabar nak kerja.. untung kawan2 yang dapat SPA tahun depan kerja tetap sudah.. kami ni yang masih study,bila mau kerja? alamak.. kerja ja di fikiran sekarang.. sabar.. tidak lama lagi tu keluar lah .. harap2 dapat kerja terus.. tak lah menganggur lama2.. haish.. kena maintain result lah ni supaya dapat kerja tanpa interview.. salah satu bidang yang Fatin ambil ni peluangnya sangat besar.. nak jadi Guru konon.. wish me luck.. hehe.. hampir tercapai cita-cita sejak bangku sekolah lagi.. rezeki Allah.. alhamdulilah.. tapi jangan riak sangat.. nanti last2 tak dapat kerja.. nauzubillah.. 

Hemmm.. movie apa lagi ya yang best nak download ni? Fatin ni bukan jenis yang suka tengok movie.. berlambak movie di laptop,tunggu sampai laptop kena format baru nak cari lagi movie2 dulu.. haish.. lucu kan? bila kita tidak perlu,sana lah berlambak.. bila kita perlu,semua hilang depan mata.. hikhik..sabo je lah ...

jadi tak merapu fatin kat sini? jadi kan? haha tu dah namanya merapu.. ok lah.. tangan terlebih rajin menaip.. baca je lah.. sampai kat sini je.. boring pula nak baca.. hihi.. so kbye.. jumpa lagi di entry baru yang akan menyusul kemudian..


p/s : Happy bufday to my Roomate.. Sharifah.. may Allah bless you.. semoga berjaya dalam hidup,dunia dan akhirat.. 


No comments: