Sunday, 26 July 2015

Random Post

haii?? blogwalking over here?? hehe.. same time with me.. the owner is here right now.. hehe.. well, sementara tu.. boleh tolong fatin tak?? hehe.. simple je .. tolong klik link ni semua ye..

Tabung Pelajaran Fatin part I
Tabung Pelajaran Fatin part II
Tabung Pelajaran Fatin part III

Dah klik?? hehe. makasi.. korang memang reader(s) Fatin yang sangat setia.. hehe.. bantu membantu amalan mulia.. tu sebenarnya tabung kawin ehh sory salah.. tabung pendidikan Fatin.. haha. . side income Fatin je tu.. huh.. fikir pasal duit ni memang buat kepala jadi pening.. orang kata duit bukan segalanya.. huh.. susah juga nak cakap kan?? sekarang ni semuanya perlu duit.. nak sambung sekolah, sara diri, memang tak boleh survive lah kalau duit tak ada ni,, hmm.. graduan macam Fatin ni yg sememangnya memerlukan duit yg banyak untuk bayar yuran setiap semester, lain dengan duit poket lagi.. perghh.. memang mencabar lah hidup jadi pelajar Universiti ni, . alamatnya makan meggi je lah setiap hari.. tak baik juga asyik menjamah meggi sebab hah memang lah tak baik utk kesihatan .. adoii.. nak buat macam mana lagi.. terpaksa berjimat.. Fatin bukannya orang senang . . inshaallah suatu hari nanti Fatin boleh buktikan usaha Fatin semuanya tak sia-sia.. bak kata pepatah "bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian" . . hidup tak semestinya senang .. yang senang tak selamanya senang dan yang susah tak semestinya susah selamanya.. but it depends on your own effort.. betul tidak?? 

***
hehe.. so maybe tu je dulu post Fatin ye.. just a short entry and will come back again for new sharing idea.. just wait for me and keep in touch.. ching~

No comments: