Monday, 31 August 2015

Souvenirs dari Europe Giveaway Contest

wah aktif sangat nak create new entry hari ni.. maklumlah sangat free, free dan free.. hoho.. actually, fatin telah dijemput untuk menyertai satu contest dari akak comel kita ni iaitu Jindrisska hoho.. siapa yang tak nak souvenirs dari luar negara kan? hahaha.. maklumlah fatin belum pernah menang lagi mana-mana contest yang fatin pernah join sebelum ni.. so nak try la contest kakak kita sorang ni.. kot2 dia bermurah hati nak fatin jadi pemenang terpilih.. hahaha (angan2 lebih kot)..

"Souvenirs dari Europe Giveway Contest"

ahemm.. sebelum tu fatin nak cerita sikit. fatin rasa sangat jealous lah dengan orang yang dah banyak pengalaman travelling ni.. fatin tak pernah travel mana2 tempat lagi *berhuhu sama2 kalau ada yang senasib dengan fatin" .. alasan utama ialah fatin masih student dan duit belum ada nak travel ke destinasi impian fatin.. korang nak tau tak?? hehe.. *perlu juga bagi tau? ish3" kalau fatin dah kumpul banyak duit, tempat pertama fatin nak pergi ialah Mekah.. kalau tak pun fatin akan dahulukan ibubapa fatin naik haji.. inshaallah.. besarnya impian. hanya mampu merancang tapi Allah lebih mengetahui.. huhu..

*
*
*
back to the topic.. korang rasa apa ya souvenirs yang kak Jindrisska kita nak bagi eh? tertanya2 pula.. hahaha.. tak sabarnyee.. korang yang nak join hah jom click banner ni beramai2.. mana tau anda adalah pemenang bertuah??


tapi korang kena ikut syarat2 contest ni tau.. kalau tak cukup syarat berhuhu lah sambil tengok pemenangnya ,, hahah.. just kidding...

*
*
*
nak tengok apa syarat? click banner kat atas tu dan anda akan faham bagaimana nak sertai contest ini.. souvenirsnya pula adalah pelbagai yang didapati dari beberapa tempat yang berbeza.. untug lah kak dapat melawat negara orang jauh2 nun di sana.. mesti best sesangat kan?? jelous lah.. haha..

eh tak boleh jelous2.. belajar rajin-rajin, dah dapat banyak savings nanti boleh lah tunaikan impian tu.. tawakal sahaja.. hehe.. 

sekali lagi fatin nak bawa korang semua join ni ye.. rugi dan menyesal tak join nanti due date dah abis, hahahaha je lah.. hehe.. amboii..banyak sangat gelaknya.. waduh.. ok lah fatin stop kat sini lah.. kalau tak stop, merapu banyak2 korang baca panjang2 nanti mata pun dah tak tentu hala kemana nak perginya kiri kanan kiri kanan.. so that's all.. see ya in da next entry ..

~Salam Maghrib~

Assalamualaikum..