Saturday, 19 September 2015

Kembali dengan assignment



it's been long seen my last entry.. so hai everybody. how's your day? wahh.. balik hostel ni kan.. terus sakit.. apa tidaknya.. jerebu sangat tebal.. until now on i still sick.. batuk2, demam kejap, flu, sore throat.. nasib lah belum banyak assignment kitaorang nak buat.. tapi tak lah nak lambat-lambatkan kerja.. lagipun keadaan macam ni membuatkan fatin tak semangat nak buat semua tu.. tak selesa.. tapi apa boleh buat,, nak tunggu sembuh, last2 kerja terbengkalai.. apapun tawakal ja lah.. 

*
*
*
masuk sem baru ni, memang bayak benda nak di urus.. nak urus bantuan pelajaran, biasiswa.. memang jenuh nak gerak situ sini.. kalau ada transport sendiri tak kisah lah kehulu kehilir.. student life katakan.. belajar dulu..bersusah-susah dahulu.. next time, hidup senang diri sendiri gembira.. memang agak tertekan hidup kat sini, semua benda kau perlu uruskan sendiri.. dah namanya pelajar kena lah berdikari sendiri.. paling fatin tak dapat nak focus sekarang ni ialah mengenai kursus yang fatin kena ambil sem ni.. pelajar dari course lain dah settle dah.. kitaorang still dengan keadaan yang terpinga-pinga.. masih loading.. -_-.. sudahlah balik2 drop add subjek.. aiii.. kepala pun ikut pusing dan pening tak lama nak pengsan lah ni.. sabar je lah.. baru-baru ni, ada satu subjek yang ditambah.. arghh.. stress nya.. memang jadual padat setiap hari.. plus tutorial .. kelas malam lagi.. memang fatin stress lah sem 3 ni. hehe.. subjek pun lebih kurang "kick" ya Allah .. Tuhan saja yang tau.. nak buat macam mana lagi.. pasrah je lah kan..

*
*
*
kemarin fatin dah siap berurusan di pejabat Hal Ehwal Pelajar dan Pejabat BKNS.. haha.. excited nak hantar sekali uwaa... banyak kesilapan yang fatin buat.. ya Allah.. kenapa lah jadi macam ni. cuai sangat.. dan untuk kali kedua, terpaksa berurusan lagi dengan kedua2 pejabat ni.. penatnya.. nak kejar masa .. tapi tak dapat kejar..,hehe.. biasalah. tu lah fatin dah kata fatin memang tertekan dan tertekan sangat-sangat.. huhh.. 

so, memang agak jarang dah fatin online sekarang.. paling2 pun online whatsapp.. busy dengan tugasan sebagai seorang pelajar... macam-macam benda nak kena fikir.. assignment oh assignment.. mengapa engkau hadir di kala diri ini telah melupakanmu? sekarang engkau lah peneman setiaku di kala sdih, kecewa, gembira, marah.. haha.. amboi berdrama lah sangat.. 

*
*
*


sory lah yaa pelawat setia blog fatin, sebab fatin tak dapat post new entry selalu.. kalau ada masa fatin akan lawat blog korang juga.. makasih banyak2 sudi singgah kat sini dan rajin-rajinkan lah tangan tu click banner nuffnang kat atas tu ye.. bantu org susah dulu. hahaha.. 

ok lah nak out dah.. fatin kat library ni.. tengah buat tutorial so busy tu tak dinafikan lagi.. see you guys next time.. keep in touch.. follow me k? will follow back.. Happy Weekend!!


1 comment:

Busyra Bt Takiyudin said...

singgah sini. dri contest letmasak. :)