Saturday, 2 January 2016

Happy New Year 2016!!

Heyyyy.. im comingg.. ohh it's been long since my latest post last year.. omg.. hahahah... tidak bahhhh... Happy New Year 2016!! baru dapat online blog dan wish tahun baru.. masih belum terlambat bah kan.. huh,berakhirlah sudah tahun 2015 yang sangat mencabar buat diri ni.. ya.. i mean it a lot.. sebab apa? hehe.. adalah. banyak perkara yang menyakitkan hati berlaku tahun lepas.. but i am so grateful because 2015 teach me a lot how to be more stronger and grateful for everything i have in my precious life.. walaupun begitu banyak ujian datang, especially ujian persahabatan, pelajaran dan tidak lupa juga ujian dalam "percintaan" tapi hati ni masih bertahan .. thank you so much..

***

So, apa resolusi kawan2 semua? ada pasang azam baru? tiap tahun pasang azam baru tapi tak juga dilaksanakan dengan baik, tidak juga menjadi semua plan yang dirancang, dan sebagainya lah.. diri kita lebih tahu kan apa yang tertunai dan tidak tertunai.. itu lah sebab, tidak perlu buat azam yang hanya setakat keluar dari mulut tapi tidak bersungguh-sungguh untuk melakukannya.. betul tidak? hehe..





so azam tahun ni, biasa-biasa saja.. Fatin harap result exam fatin ada peningkatan, harap dipanjangkan umur, dan fatin juga berharap agar diri ni menjadi seorang yang jauh lebih baik dari tahun yang sebelumnya. Aminnn. dan semoga jodoh dipercepatkan .. wakakaka.. joking.. so last but not least..

HAPPY NEW YEAR 2016 ONCE AGAIN GUYSSSSS.....

hmm. tahu tak?? dah lama fatin exam.. akhir tahun exam, awal tahun pun exan.. hahahaha.. may Allah ease everything.. amin ya rab.. fatin ada 6 subjek dalam final exam semester 3 ni.. 2 paper burned.. another 4 paper to burn.. yeahhh!!! tak sabar nak balik Ranau.. hehe...time exam ni lah keluar perangai fatin yang sebenar iaitu pemalas.. makin nak exam nah sana lah sibuk nak install game la apa segala .. nasib movie2 yang fatin ada sudah fatin khatam sebelum exam lagi.. haha.. kalau tak, emm jawab movie ja la nanti kat kertas soalan.. ahahaha.. nasib seorang pelajar.. awal semester ja rajin, akhir semester keluar perangai tidak bagus.. kekeke...

so tu je lah yang fatin nak tulis.. malas dah nak taip dan fatin tak ada idea nak sembang tentang apa melainkan nak wish new year sahaja,, hehe.. jumpa lagi entry yg seterusnya.. selamat kembali ke sekolah kepada adik-adik sekolah menengah dan sekolah rendah.. belajar lah bagus-bagus ya.. haha.. dan kitaoran akan bercuti-cuti Malaysia tidak lama lagi.. yahooooo!!!

see ya again fellas.. papaiii...