Monday, 8 February 2016

Selamat Malam

bestnyaaa malam ni.. Hujan gitewww.. sudahlah sejuk.. tambah sejukk.. berrr.. daebak.. haha..
lamanya tak update blog.. walaupun kitaorang tengah cuti sekarang, tapi memang langsung tak ada masa nak online.. paling-paling online kat henpon jewww.. maklumlah.. suri rumah berjaya katakan time sembreak ni.. naik jenguh juga buat kerja rumah segala tapi apa boleh buat...dah memang kerja seorang perempuan.. sabo je la dik.. kikiki.

Actually malam ni, fatin tak ada idea lah nak cerita pasai pa.. tapi kan.. ada satu fatin nak tanya..
Apesal eh ramai sangat yang kawin tahun ni?? hahahaha.. kawan fatin yang memang dari dulu single tu pun, alamak.. tetiba ja send invitation wedding tapi malangnya tak dapat kot nak pergi.. haha.. mintak ampun banyak-banyak yaa.. begini lah orang tak de transport sendiri.. kalau ada transport sendiri dah lama fatin pergi.. ada pun kereta bapak punya lah.. **Sedar diri kayy**

yang kita ni duduk tersengih je lah tengok kawan-kawan bina masjid mereka sendiri. Ye lah.. janga desperate sangat soal kawin.. mana tau esok-esok kot giliran engko.. haha.. jodoh pertemuan semua Allah dah aturkan.. sabar je la, inshaAllah si Dia yang masih misteri akan terus setia menunggu.. kekeke..hari ni pun my future sister-in-law **berangan sebentar** dh pun bina mahligai cintanya dengan husband tercintaa..congrates kak.. hehe.. doakan kami next aa.haha.. 



fatin nak ucapkan Tahniah pada semua yang dah sah bergelar suami isteri tahun ni.. semoga hubungan kalian sentiasa dalam keredhaanNya..hehe.. 

*
*
*
tau ka anda semua? masa cuti ni fatin busy sangat-sangat.. cuti sem pun, masih terikat dengan assignment.. bukan apa.. haha.. fatin buat assignment Aunty fatin ni hah.. jenuh eh nak buat segala benda ni.. 3 assignmt ok.. haha..

1. Introduction of Early ChildHood Education
2. Principles of Management
3. Tamadun Islam dan Tamadun Asia

...hah ni lerr fatin nak buat.. each assignment 40 marks.. cuba bayangkan.. sedangkan assignment fatin yang lepas pun fatin buat last minit... hahah.. memang pemalas tahap entah lah.. seriously.. semua ni mesti settle before 16/02/16 tau tak? menahan lah sakit tulang belakang ni.. dan kanta kaca mata semakin menebal.. so apa boleh buat lah kan.. ni je fatin mampu buat untuk dapat side income.. boleh juga bawa untuk beli keperluan masuk asrama 21/02/16 ni.. sementara nak tunggu elaun biasiswa masyukk poket..

memang sangat pokai lah cuti ni.. nak minta segan pula.. family fatin bukan orang senang. hah tu terpaksa cari income sendiri. tak pe.. ni semua dugaan hidup,.. mesti kena hidup berdikari tanpa menyusahkan sesiapa kan, kan kan..

*
*
*
hmm.. nak ceta apa lagi ya? fatin dah nak stop dah ni... sakit pulak belakang.. so nanti ada masa lebih fatin share korang satu kisah menarik ye.. buat masa ni, fatin hanya mampu update randomly atas apa yang hanya ada dalam otak fatin sekarang.. penat berfikir dah.. haha.. ok lah..
see you again fellas.. 

P/S : jangan lupa folow dan click tabung nuffnang fatin ea.. sampai jumpa.babaiii..

6 comments:

miss fifi said...

Aww moga dapat jodoh yang baik2 soon k?, I doakan :)

Nurulatika Yunus said...

betul nie,, tahun nie ramai sgat yg kahwin,, dah sampai seru haha ^^

fatinsyaherah94 said...

@miss fifi haha.. makasi2.. saya Amin kan doa awak.. huhu

fatinsyaherah94 said...

@Nurulatika Yunus ya.. exactly.. hanya mampu melihat orang lain sanding kat pelamin.. haha..

Nabila Syifa said...

Ums. I am from utm

fatinsyaherah94 said...

@Nabila Syifa huhu.. fatin masuk sem 4 dah. Nabila pula? btw nice to know you.. hihi